Eames PACC bureaustoel

SKU
Eames PACC bureaustoel
Login om te kunnen bestellen
Gegevens

Productomschrijving

PACC bureaustoel is een echte design stoel met de herkenbare kuip uit de Eames Plastic serie. Ontworpen door Charles en Ray Eames in 1950 was deze stoel haar tijd ver vooruit. PACC heeft dankzij het voetkruis met wielen een andere functie dan overige stoelen uit deze serie. Deze stoel is in hoogte verstelbaar en dankzij de kuip met armleggers is PACC toe te passen is als bureaustoel of boardroom stoel. Deze bureau stoel is ideaal voor het nieuwe werken. Het is mogelijk om met deze stoel even te werken met de juiste ondersteuning. De kunststof kuip is verkrijgbaar in verschillende frisse kleuren, en is daarnaast ook te stofferen in de bekende Hopsak stof, wat de stoel extra comfort geeft. 

Voordelen

  • Kenmerkend design
  • Te gebruiken als bureaustoel of boardroomstoel
  • Kunststof kuip met optie voor stofferen
  • Ideaal voor het nieuwe werken

Toepassing

PACC bureaustoelen van Vitra zijn breed toepasbaar zoals in vergaderruimten, thuiswerkplekken, flexwerkplekken, restaurants, cafés, kantines, eetkamers en huiskamers.

Technische omschrijving

De schaal met arm van de PACC stoel is gemaakt van Polypropyleen, het frame is gemaakt van gepolijst aluminium en voorzien van wielen voor universeel gebruik.

Meer informatie
Meer informatie
ColorWit
MerkOfficeAll
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Eames PACC bureaustoel
Uw waardering
Scroll to top