Parallels Desktop 13 voor Mac

SKU
Parallels Desktop 13 voor Mac
Login om te kunnen bestellen

Parallels Desktop is de handigste, snelste en effectiefste manier om Windows op Mac te draaien.

Gegevens

Parallels Desktop is de handigste, snelste en effectiefste manier om Windows op Mac te draaien, zonder dat je opnieuw hoeft op te starten. Je kunt binnen een paar minuten aan de slag. Al je bestanden, apps, favorieten en nog veel meer verplaats je zo van je pc naar je Mac.

Naadloos schakelen tussen apps

Schakelen tussen Mac- en Windows-apps gaat heel eenvoudig. Je kunt zelfs Windows-apps starten met het Dock op Mac en Mac-bewegingen gebruiken in Windows. Ook kun je de Touch Bar binnen Windows-apps gebruiken en alles kopiëren, plakken of verslepen van Windows naar Mac of andersom.

Uitstekende prestaties

Met Parallels Desktop gebruik je niet alleen handige Windows-apps, zoals Internet Explorer, Microsoft Office en Visio, maar ook het écht zware werk, zoals Adobe Photoshop, IBM SPSS, LabVIEW en Autodesk AutoCAD. Parallels Desktop is dus de ideale manier om alle Windows-software te gebruiken die je in de les maar nodig hebt.

Maximale compatibiliteit en flexibiliteit

Werk met de macOS-look of gebruik het bureaublad zoals je dat van Windows kent. Je bepaalt het helemaal zelf. Je kunt optimaal profiteren van Google Drive, Dropbox, OneDrive en andere cloudvoorzieningen. Parallels Desktop is helemaal klaar voor macOS High Sierra en werkt met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows 10 en Ubuntu, naast andere versies van Linux en oudere versies van Windows.

Gemakkelijk te installeren

Geef tijdens de installatie aan hoe je het programma voornamelijk gaat gebruiken. Parallels Desktop wordt dan automatisch voor je geoptimaliseerd. Je krijgt ook nog eens meer dan 30 hulpprogramma’s die je helpen bij je dagelijkse taken op je Mac en in Windows. Zo kun je bijvoorbeeld met een druk op de knop je schijf opruimen, privébestanden beveiligen, schermafbeeldingen maken of video’s downloaden.

Meer informatie
Meer informatie
ColorZwart
MerkApple
Reviews
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Parallels Desktop 13 voor Mac
Uw waardering
Scroll to top